Rakennusliike U. Lipsanen
Lipatie 1, 76850 Naarajärvi
etunimi.sukunimi@lipsanen.com
Avoimet työpaikatKesätyöpaikat
Opiskelet hakemaasi tehtävään soveltuvalla alalla joko korkeakoulussa tai ammatillisessa oppilaitoksessa. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä, mutta ennen kaikkea olet oppimishaluinen ja valmis tarttumaan tehtävään kuin tehtävään.

Edellytämme kaikilta hakijoilta:

  • reipasta asennetta ja työskentelyotetta sekä
  • työturvallisuuden huomioimista kaikessa tekemisessä.

Tarjoamme reippaille ja oppimishaluisille tulevaisuuden tekijöille monipuolisia kesätöitä tukitoiminnoissa ja työmailla Pieksämäki, Jyväskylä, Leppävirran ja Punkaharjun alueella.

Palkkauksen suhteen noudatamme työehtosopimuksien mukaisia ehtoja. Kesätyöpalkkaan vaikuttaa miten pitkällä opiskelusi ovat, koulutustaso (ammatillinen oppilaitos – ammattikorkeakoulu – yliopisto) sekä mahdollinen aiempi työkokemus.

Kesätyöhaku on avoinna 28.2.2018 asti. Käymme hakemukset läpi ja otamme yhteyttä valittuihin henkilökohtaisesti maaliskuun aikana. Kaikki hakijat saavat meiltä sähköpostia huhtikuun aikana. Lähetä hakemuksesi pekka.lipsanen@lipsanen.com  osoitteeseen.

Mikäli olet kiinnostunut tekemään meille lopputyön, niin lähetä meille avoin hakemus osoitteeseen antti.lipsanen@lipsanen.com.
PILARI - Rakennusliike U. Lipsanen Oy:n asiakaslehti

Liity meihin Facebook Youtube
Copyright by Rakennusliikke U. Lipsanen Oy © 2011 | Yksityisyyden suoja | Käyttöehdot

2011 Mainostoimisto Luode Oy